• Go Ninja… go Ninja…. GO!

 • Yahoo.Detector.Info unhidde’m!

 • Tap into… Faster EFT!

 • R.W. …de ascultat nu in soapta!

 • Introduce email-ul pentru a te inscrie la acest blog si a primi notificat despre noile postari pe email.

  Alătură-te altor 3 urmăritori

 • Ce-am mai scris…

 • Blog Stats

  • 40.681 hits
 • …mai cu viata!

 • Faraaa virusi… fara…!

 • NO BASESCU DAY - 02.04.2010
 • …made me famous!

 • Jocuri noi!

 • Protected by Copyscape Duplicate Content Check
 • Meta

 • Reclame

24 in ajun …de Craciun!

Am ajuns… cu bine sau mai putin sa atac un alt numar… 24 (douazecisipatru). Sunt 10 zile de la accidentarea mea, zi pe care am norocul sa o sarbatoresc acasa cu familia, tot azi am fost pansat si am vazut mana dupa operatie, pe scurt: tije in degete, cusaturi, dureri… Apoi… semnificatia principala fiind in decembrie 24, Ajunul Craciunului dar si altele dupa cum urmeaza:

24 …decembrie, este dupa calendarul ortodox, pomenirea Sfintei cuvioasei fecioare Muceniţe Eugenia şi a celor împreună cu ea. Sfânta Muceniţă Eugenia (Evghenia), odraslă de bun neam şi mândrie a neamului ei s-a născut în Roma cea veche. Si-a parasit pe ascuns parintii, s-a imbracat barbateste, s-a dus la un episcop si a primit de la el sfântul botez. Si-a tuns parul capului, s-a numit Eugeniu si s-a dus în graba la o manastire. Acolo a trait în osteneli, în nevointe, în trude, în privegheri de toata noaptea si a savârsit toata virtutea. Dar o femeie Melantia, neagra la suflet, s-a îndragostit nebuneste de chipul frumos al lui Eugeniu… >>detalii<<

24… decembrie este ziua luptatorului antitero (asimilata ideii de „oameni din umbra”) din cadrul S.R.I. Pe langa aceasta institutie, insa, si Jandarmeria Romana are o structura specializata in combaterea terorismului – Brigada Speciala de Interventie a Jandarmeriei „Vlad Tepes”. In amintirea celor sapte luptatori antitero ai U.S.L.A. (Unitatea Speciala de Lupta Antiterorista) ucisi in 24 decembrie 1989. Chemati sa apere sediul M.Ap.N., acestia au fost confundati cu atacatorii si au fost ucisi de tirul deschis de pe tancurile prezente la fata locului. In 1990, U.S.L.A. se transforma in Brigada Antiterorista si devenea unitate informativ-operativa centrala in structura S.R.I.

24 …decembrie 2009, joi. Vremea se încalzeste în continuare si astazi. | Marele premiu la extragerea Loto 6/49, de joi, în valoare de 40.176.609 lei (peste 9,5 milioane euro, a fost câştigat, numerele extrase fiind 34, 42, 8, 16, 13, 15.  Biletul câstigator s-a jucat în judetul Valcea. | Guvernul a aprobat proiectul de buget. Boc spune ca „ne va fi mai greu înainte sa ne fie mai bine”: majorarea pensiilor – amânata, tichetele bugetarilor-taiate („Este un buget pe care mi-l asum chiar dacă nu l-am lucrat în integralitatea sa”, a explicat noul ministru al Finanţelor, Sebastian Vlădescu) >>gandul.info<<

24 …in siteuri si ca sa ne inveselim niste bancuri pe  hot24.ro.
Acuzat ca a furat un ceas, hotul explica: -Ce era sa fac domnule presedinte? Ceasul mergea, eu mergeam. Atunci ne-am hotarat sa mergem impreuna.

24e numarul ce-mi place, atatea ore te-as strange-n brate. Asta in muzica pe youtube cel putin in melodia lui Anna Lesko – ora 24

24 …este si un serial cu o abordare mai noua pentru ca actiunea se desfasoara in decursul a 24 de ore, cate o ora pentru fiecare episod.

24… de ore este o conventie de impartire a zilei ce incepe si se termina la miezul nopti cu orele numerotate de la 0 la 23. Ziua incepe la 00.00 si se termina la 23.59, ora 24.00 este folosita doar in unele cazuri pentru a evidentia sfarsitul zile, foarte rar. Sistemul de 24 de ore este cel mai folosit pe glob, doar in United States, Canada (except Quebec)and Australia se foloseste sistemul de 12 ore in are cele 24 de ore sunt impartite in antemeridian (a.m. – de dinainte de amiaza, de dimineata) si postmeridian (p.m. – de dupa-amiaza)

Acum ca sa nu uitam ca azi e seara de Ajun a Craciunului si de aceea inchie cu o colinda traditionala de pe la noi:

Si inchei sa nu ma prinda ora 24 pe 24 decembrie 2009.
Va doresc un Craciun mai bun, cu sanatatesi impliniri!

…si pentru mine unul fara atele sau alte probleme de sanatate,
acesta e deja al doilea cu atela la stanga.
e-Nicusor L.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: