• Go Ninja… go Ninja…. GO!

 • Yahoo.Detector.Info unhidde’m!

 • Tap into… Faster EFT!

 • R.W. …de ascultat nu in soapta!

 • Introduce email-ul pentru a te inscrie la acest blog si a primi notificat despre noile postari pe email.

  Alătură-te altor 3 urmăritori

 • Ce-am mai scris…

 • Blog Stats

  • 38,977 hits
 • …mai cu viata!

 • Faraaa virusi… fara…!

 • NO BASESCU DAY - 02.04.2010
 • …made me famous!

 • Jocuri noi!

 • Protected by Copyscape Duplicate Content Check
 • Meta

 • Reclame

Un Lucian… bate tot! Buteeee mai!!! ~ A.M.R. 4

Prima data o urare: La multi (D)ani! Daniel E. D. toate gandurile mele bune si multa sanatate , am fost si ramanem prieten buni inca din liceu… Acum si LA MULTI ANI! Aproape ca un frate, adica Very Important Person… V.I.P.


Acum lucruri mai triste… Grea zi, aglomerata si oarecum trista, nervi la munca, nervi ca nu era doctorul de familie, nervi pe acasa, neintelegeri de comunicare… Adica… tot ce putea merge rau a cam mers. Cu putina tragere de inima si chef am dat  „copy” si „paste” la texul de mai jos… E un Lucian, e roman, un boxer adevarat, un campion mondial… si e un Lucian… Lucian Bute. Nu vreau sa ajung ca el, dar imi place ca e boxer… Hai Buteee… bate tot!

Lucian Bute (n. 28 februarie 1980) este un pugilist român la categoria supermijlocie, campion mondial în versiunea IBF. S-a născut la Galaţi, iar în anul 2003 a devenit boxer profesionist, semnând un contract cu clubul canadian Interbox. Are în palmares 25 victorii din 25 meciuri, dintre care 20 prin KO. Locuieşte în oraşul Montreal, fiind antrenat de Stephane Larouche, cel care i-a antrenat şi pe foştii campioni mondiali Eric Lucas şi Leonard Doroftei.

Carieră

Ca amator, Bute a câştigat medalia de bronz în 1999 la Campionatul Mondial din Houston, Texas şi medalia de aur în 2001 la jocurile Francofoniei.

Pe 15 iunie 2007, Bute îl înfruntă pe Sakio Bika în arena Centre Bell din Montréal într-un meci eliminatoriu pentru titlul IBF. Bute câştigă prin decizie unanimă (116-111, 118-109, 118-109) şi obţine dreptul de luptă pentru titlu împotriva campionului Alejandro Berrio.

Lucian Bute câştigă titlul de campion mondial versiunea IBF, pe 20 octombrie 2007, după un meci cu Alejandro Berrio. Lucian Bute l-a învins pe deţinătorul en-titre al centurii în runda a 11-a, prin Knock Out, după ce l-a forţat să intre într-un colţ, unde i-a aplicat un croşeu, o directă şi un upper-cut de stânga. El a ţinut să îi mulţumească mamei sale, dar şi întregii Românii pentru susţinerea primită. Bute devine al treilea român care câştigă un titlu mondial la profesionişti după Leonard Doroftei şi Mihai Leu.

Românul a reuşit până în prezent să-şi apere titlul împotriva americanului William Joppy prin Knock Out, mexicanului Librado Andrade la puncte şi a columbianului Fulgencio Zuniga prin Knock Out.

Pe 29 noiembrie 2009, Lucian Bute îl învinge prin KO în runda a patra pe Librado Andrade, în arena Colisee Pepsi din oraşul Québec, Canada, şi îşi păstrează centura de campion IBF la categoria supermijlocie. O victorie categorică, eliminând dubiile din meciul precedent al celor doi în care Bute a fost la un pas să piardă meciul în ultimele secunde din runda finală.

Ziua a doua pe tema luata de mine si doua lectii:

Bute mai!!!
Dar si …Luci …Lucian …Lucica…
e-Nicusor LUCIAN

Reclame

2 răspunsuri

 1. Ce mă enerveată săptămâna asta de copy paste la box 😛 Am crezut că fost ziua lui Bute… dar no, hai La Mulți Ani! și lui Dani…
  P.S. Când o să fi campion la box? și la ce categorie? 😛

 2. Merci beaucoup. Je suis honoré, mon ami.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: