VIOLET… o delicatesa si pentru 2 aprilie!

Iata ca acum o saptamana ajuns la ziua cu violet, am ales joia ca e la moda mai ales in aceasta zi… asa ca am preparat niste Cream Ole cu lapte si suc de coacaze negre pentru culoare, peste am turnat iaurt de coacaze negre de la Napolact si apoi pentru pete de culoare si aspect am adaugat 4 rafaelo si „bomboane” din martipan albe si roz… pentru contrast a trebuit sa mai pun si niste smochine fara samburi (Carefour) ca totul parea neterminat si nedefinit. Ceea ce a iesit vedeti mai jos, de gustat deocamdata doar eu am avut placerea si pot sa spun ca a fost un „Deliciu violet a la Rafaelluc” by e-Nicusor L.

Anunțuri

Un răspuns

  1. I wish I could fly…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: